Onze nieuwe stek!

Nieuwe pand IT-Concern in gebruik!

Na een jaar van bouwen, verbouwen inrichting en verhuizen heeft IT-Concern haar nieuwe stek betrokken.

We hebben aan de Einsteinstraat een fijn pand wat fris en licht is. Op de eerste etage hebben onze supportafdelingen alle ruimte gekregen en zitten in direct contact met hun collega’s van projecten. Monitoring van de klant systemen onder handbereik zodat er snel kan worden geacteerd. Ook management en directie bevinden zich op de eerste etage dus korte lijnen is het resultaat!

Op de begane grond zit de receptie & administratie, vergaderruimte en een Grand Café-achtig ingerichte lunchroom annex bar. Ook onze technische ruimte en opslag bevinden zich op de begane grond. Een aantal kantoorruimtes zijn in gebruik door Interkring Vers, sinds jaar en dag klant van IT-Concern en nu dus gezamenlijk in 1 pand .

De vergaderruimte biedt vele faciliteiten en is voorzien van audiovisuele faciliteiten voor de demo’s en presentatie die wij houden. Heel toepasselijk heet deze ruimte dan ook Einsteinzaal, zodat u misschien extra gemotiveerd wordt door deze natuurkundige.

In september j.l. hebben we het pand officieel geopend ondanks dat er altijd hier en daar nog een schroefje of een aanpassing moest worden gedaan.
Gelukkig is het pand nu ready-to-go waar we allemaal erg blij mee zijn!

Ook zin om een keer kennis te maken met onze nieuwe locatie? Neem contact op met ons en wij nodigen u graag uit voor een kop koffie en een goed gesprek.

Tot gauw bij IT-Concern op de Einsteinstraat 3!