Corona voorzorgsmaatregelen IT-Concern

Covid-19 voorzorgsmaatregelen.

IT-Concern heeft per 10 maart 2020 extra voorzorgsmaatregelen getroffen om de continuïteit, beschikbaarheid en kwaliteit van haar dienstverlening te kunnen blijven garanderen.

Wij hebben besloten de organisatie in twee teams te splitsen, één team op onze hoofdlocatie aan de Einsteinstraat in Gorinchem en één team wat vanuit huis onze klanten bediend. Het is voor ons van grote belang onze gewaardeerde medewerkers te beschermen en tegelijkertijd zorg te dragen voor een op en top dienstverlening aan onze klanten, zoals ze gewend zijn. Via deze weg willen wij ook onze medewerkers bedanken voor hun flexibiliteit en inzet tijdens het doorvoeren van deze maatregelen.

Wilt u ons gehele statement lezen klik dan hier.

Voor vragen neem gerust contact op met ons centrale nummer of met de bij u bekende contactpersonen.

IT-Concern