IT-Concern ISO 27001 gecertificeerd!

Afgelopen periode heeft IT-Concern, ondanks de Coronacrisis, de ISO 27001 certificering met vlag en wimpel behaald.

Voorbereidingen voor deze certificering waren al eind 2019 gereed, maar het beschikbaar krijgen van een auditor was toen een tweede. Toen deze uiteindelijk beschikbaar was, brak inneens Coronavirus uit en moest er op afstand worden geauditeerd. Voor iedereen nieuw, de eerste keer, maar het werkte prima!

De ISO 27001 certificering bevestigd dat IT-Concern beveiliging van data hoog in het vaandel heeft staan. Dat gaat dus niet alleen om onze eigen data, maar ook die van onze klanten. Het is een mooie mijlpaal in de verdere professionalisering van IT-Concern, plus ook een veilig gevoel voor onze klanten.

Alle data in veilige handen; Your IT, Our Concern!