Cyberbedreigingen de baas met F-Secure!

Uw organisatie beschermen tegen cyberaanvallen kan door middel van diverse beveiligingsoplossingen. Maar wat voor type beveiliging heeft u nodig? Klassieke anti-virus software is echt niet meer voldoende om bedreigingen af te weren. Vooral nu in deze tijd er veel thuisgewerkt wordt en de op kantoor geimplementeerde beveiligingsmaatregelen opeens buiten spel staan. De laptop van uw medewerker kan dan opeens een gat in uw beveiliging worden…

Of het nu gaat om de endpoint bescherming, strategieën voor cybersecurity of incidentrespons, F-Secure biedt oplossingen voor uw beveiligingsbehoeften. De reden dat IT-Concern diensten aanbiedt op basis van F-Secure producten is niet alleen gestoeld op testresultaten die te lezen zijn in de media, maar vooral op onze eigen ervaringen. IT-Concern gebruikt zelf ook de producten van F-Secure om haar eigen e-mail en bedrijfsdata te beschermen. Het draait juist om de detectie & response snelheid en de analyse voor de vervolgstappen. 

Als partner heeft IT-Concern een goede relatie met F-Secure en is betrokken bij de productontwikkeling. IT-Concern ontzorgt al jaren lang bedrijven door middel van F-Secure producten. Bent u ook benieuwd naar wat IT-Concern voor uw bedrijf kan betekenen? Lees meer hierover op onze F-Secure pagina en neem vrijblijvend contact met ons op!