Nieuw bij IT-Concern….!

Even voorstellen…

Nu eens even geen nieuws op het gebied van producten of diensten maar op het personele vlak!

Sinds 1 januari is Luuk van Dorland ons team komen versterken. Hij kan u in zijn rol als Sales Representative adviseren op het gebied van hardware, software en ICT-diensten.

Ondanks zijn jonge leeftijd, maar mede door zijn technische achtergrond, is hij in staat uw wensen en eisen om te zetten in daden. Dit zorgt ervoor dat u in deze Corona tijd maximaal wordt ondersteund in de communicatie met uw klanten en collega’s, die nu allemaal thuiswerken.

Luuk aan het woord…..

Vanuit mijn enthousiasme voor IT en het gebruik van Cloud technieken kan ik bij IT-Concern prima mijn ei kwijt. Ik word graag gezien als ‘partner’ en niet als leverancier van onze klanten. Ik ben namelijk altijd gemotiveerd om samen de meest optimale oplossing te vinden. Ook de sociale contacten met onze “klanten” vindt ik erg belangrijk, gewoon even lekker bij praten of een (virtueel) bakkie koffie doen! (Al houd ik eigenlijk helemaal niet van koffie)

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met:

  • Series kijken
  • Sporten
  • Motorrijden
  • Gezellig een drankje doen met mijn vriendin en / of vrienden

Wil je graag met me in contact komen, nodig mij dan vooral uit via deze link: Luuk op Linkedin

Ik hoop je snel te zien of te spreken!