Veilig en Modern…

Met Teams!

Microsoft Teams, we kunnen tegenwoordig al bijna niet meer zonder. Sinds thuiswerken de nieuwe standaard is geworden maakt bijna iedereen hier gebruik van.

We kunnen natuurlijk beginnen over waarom Teams zo’n goed product is, maar wij verwachten dat de meeste van jullie wel weten dat het een bewezen product is. De vraag is echter: Is Teams wel veilig en efficiënt ingesteld binnen uw organisatie?

Bij IT-Concern zijn we hiervoor de perfecte aanvulling. Wij zetten een goede, efficiënte en veilige standaard neer voor al uw medewerkers. Hierin kijken wij naar de behoefte, de wens en wat nu écht werkt voor uw bedrijf. Ook voor maatwerk hoeft u zich dus geen zorgen te maken, dit is wat IT-Concern het liefst doet; onze klanten blij maken met veilige en efficiënte producten.

Voor de grotere bedrijven onder ons, kan het lastig zijn om een goede implementatie te waarborgen. Hierbij bieden wij ook uitkomst: CirroStrato, het nieuwe partner bedrijf van IT-Concern. Met een focus op adoptie, kan CirroStrato u uitstekend helpen om van A tot Z te ondersteunen in adoptietrajecten, trainingen, demo’s in de vorm van Cloud strategie en nog veel meer!

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt?

Neem vooral even contact op met Sales@it-concern.nl of bel ons op 0183 511 456