Waarin draagt IT-Concern haar steentje bij op gebied van IT oplossingen?

Wij spraken met een van onze partners: Bartel van Meijl, HR-directeur en Partner bij INNSO. INNSO is een organisatie die infrastructuur netwerken in telecom en energie ontwikkelt, beheert en bestuurt. Zij leveren toekomstbestendige oplossingen in elke fase van een project en doen dat al meer dan 20 jaar. Om dit te kunnen blijven doen, speelt IT een belangrijke rol.

 

Bartel van Meijl vertelt over de samenwerking met IT-Concern:

Met de groei van onze organisatie en de wetenschap dat digitaal samenwerken een steeds grotere rol gaat spelen, zijn wij in 2018 op zoek gegaan naar een IT partner. Onze wens? Een IT partner die ons kan ondersteunen bij het neerzetten en onderhouden van een up-to-date IT omgeving.

IT Concern is door goed te luisteren en onze organisatie en dienstverlening te leren begrijpen, met het juiste op maat gemaakte voorstel gekomen. De uitkomst van dit proces? Een cloudoplossing van Office365. Vervolgens heeft in een fijn afstemmingsproces stap voor stap onze online omgeving vorm gekregen. Het geduld, begrip en de persoonlijke begeleiding van dit proces door IT-Concern heeft bijgedragen aan de goedwerkende oplossing en onze huidige tevredenheid.

Voor ons waren de mogelijkheden die Office365 aanbood onbekend. Aanhoren wat de mogelijkheden zijn is vaak onvoldoende, je moet als organisatie zelf ervaren waar je behoeftes liggen.

Onze initiƫle vraag om een betrouwbare, up-to-date en veilige IT omgeving te krijgen is volledig behaald, maar we zijn veel verder gegaan. De grote vuurproef vorig jaar met de corona crisis heeft laten zien dat we op een flexibele en persoonlijke wijze zo goed als plaats onafhankelijk kunnen samenwerken. Voorafgaand aan de samenwerking met IT-Concern had ik mij dit niet kunnen voorstellen. Daarmee loopt ons werk goed door en kunnen we ook voor de toekomst onze mensen de flexibiliteit bieden waar steeds meer behoefte aan is.

Wil jij meer weten over hoe wij jouw IT-omgeving kunnen vormgeven? Neem dan contact op met sales@it-concern.nl