11 miljoen!

Je zal wellicht denken dat wij hier spreken over het aantal corona vaccins wat er in Nederland tot nu toe zijn gezet. We doelen hiermee echter op het bedrag dat het Amerikaanse vleesverwerkingsbedrijf JBS moest betalen na een cyberaanval die begin Juni bij het bedrijf plaatsvond.

Het ging hier om een zogenoemde ransomware-aanval. Dit is een stukje kwaadaardige software die een computer of bestanden versleutelt en pas vrijgeeft als er losgeld is betaald. Buiten het te betalen losgeld, heeft het bedrijf ook te maken gekregen met omzetverlies doordat dagelijkse werkzaamheden (deels) niet meer hervat konden worden. In totaal een groot verlies, dat misschien wel voorkomen had kunnen worden.

Dit bewijst maar weer hoe belangrijk IT beveiliging is. Met onze kennis en ervaring op het gebied van IT beveiliging brengen wij jouw beveiliging naar een hoger niveau. Onze slogan is niet voor niets ‘Your IT, our Concern!’

Laat ons je helpen, laat hier een bericht achter, of bel naar 0183-511 456