Samenwerking tussen gebruikers en IT-Concern | Intune

Intune is een cloudservice van Microsoft die ervoor zorgt dat bedrijfsdata op een beveiligde manier toegankelijk is op mobiele apparaten en tablets. Het beheert apparaten waar bedrijfsdata op staat; dit kunnen zowel apparaten van medewerker zelf zijn, als bedrijfsapparaten. Bij bedrijfsapparaten zorgt Intune voor volledig beheer op afstand, terwijl bij apparaten van medewerkers zelf Intune de keuze geeft tot welke data het bedrijf zeggenschap krijgt.

Wij als IT Concern bieden de mogelijkheid om Intune binnen je bedrijf uit te rollen om ervoor te zorgen dat jouw Office 365 omgeving ook op mobiele apparaten goed beveiligd wordt.

Is het voor een gebruiker lastig om dit in te stellen?
Nee. Wij zorgen ervoor dat op de achtergrond alle stappen zijn doorlopen om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Het enige wat moet gebeuren is het installeren van Intune bedrijfsportaal app, het inloggen met je bedrijfsaccount om vervolgens de toestemming te geven. Met ondersteuning van onze medewerkers helpen wij jou door deze stappen heen.

Wil je weten hoe? Vraag een gratis adviesgesprek aan!