IT-Concern is groen bezig!

Groen bezig.

IT-Concern draagt graag bij aan de reductie van de CO2 uitstoot, dus hebben we besloten om het dak van ons hoofdkwartier aan de Einsteinstraat 3 geheel te vullen met zonnepanelen.

Opbrengst
Niet alleen IT-Systemen gebruiken veel energie, maar ook het hebben van een ‘gasloos’ pand vraagt extra veel stroom. Ons pand is voorzien van een energie A-label maar de stroomvoorziening dus nog niet. We hadden op ons andere pand (3a) al 24 panelen liggen en daar zijn er nu dan nog 66 op nummer 3 bijgekomen. De capaciteit van de nieuwe installatie is maar liefst 24.000 Kwh op jaarbasis!

IT-vergroenen
Naast investeren in zonnepanelen is het ook handig om gebruik te maken van IT-producten, die jou garanderen dat je buiten kantoortijden denkt aan de vergroening van jouw eigen pand en IT-infrastructuur. Win-win situatie wat ons betreft, het is namelijk goed voor je portomonee en het klimaat.

Met slim (groen) beheer van IT-Systemen kunnen wij je helpen, voor zonnepanelen moet je bij ODAB Telematica zijn in Ameide; die voor ons het project hebben uitgevoerd.

Green-IT – Dat is waar wij voor staan.