ISCSI switching met Brocade

Brocade is een markt leidende fabrikant van high performance netwerk switches, routers, beveiliging en applicatie switching oplossingen voor de zakelijke markt. Brocade wordt door onderzoeksbureau Gartner gezien als de meest belangrijke concurrent op netwerk switches, wireless, routers, security en applicatie switching producten van Cisco Systems. Zij geven als argument dat de prestatie en betrouwbaarheid van Brocade producten aanzienlijk beter is dan van naaste concurrenten. IT-Concern beschouwt Brocade dan ook als waardevolle partner. Wilt u ook gebruik maken van deze producten? Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Waarom zet IT-Concern Brocade in?

IT-Concern zet Brocade voornamelijk in voor switching, en dan meestal voor ISCSI SAN switches. Brocade levert 10Gb ethernet switches voor backbone, datacenter en edge toepassingen met bijzonder snelle doorvoersnelheden. Alle producten kunnen op non-blocking snelheid data doorvoeren en zijn zeer schaalbaar. Ook worden er oplossingen geleverd voor 10/100/1000 Mb ethernet inclusief Power over Ethernet (POE) met dezelfde eigenschappen. Brocade switches worden door IT-Concern ingezet in zowel de kern van het netwerk als distributie switches en tevens als client access switches.

Indien Power Over Ethernet gewenst is, bijvoorbeeld om via het LAN spanning te leveren aan telefoons of toegangspunten van een draadloos netwerk, kan IT-Concern dit voor u ontwerpen en implementeren. Daarnaast gebruiken we Brocade switches met name wanneer een hoge doorvoersnelheid nodig is, zoals bij iSCSI implementaties. Met onze effectieve werkwijze kunnen wij dit op korte termijn ook bij u realiseren.

IT-Concern verzorgt voor u de juiste oplossing

IT-Concern helpt u te allen tijde graag om uw systeem veiliger en effici√ęnter te maken. Wij werken samen met professionele partners en hebben de beste producten tot onze beschikking. Heeft u een specifiek probleem en zoekt u de oplossing? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op om te ontdekken wat voor u de mogelijkheden zijn. Your IT, Our Concern!