IT-Concern, Uw Citrix Partner bij uitstek

Voor hoogbeschikbare virtualisatie en flexibele mobiliteitsoplossingen gebruikt IT-Concern Citrix producten. Citrix biedt diverse oplossingen voor virtualisatie, networking, mobility en de cloud. De bekendste Citrix producten zijn XenApp en XenDesktop. XenApp verzorgt de virtualisatie van applicaties naar vrijwel alle laptops, tablets en telefoons. Hierdoor zijn jouw bedrijfsapplicaties en gegevens overal beschikbaar. Met de laatste XenDesktop versie, hét product voor desktopvirtualisatie, is het nu nog eenvoudiger geworden om virtuele desktops te beheren. Citrix XenDesktop zorgt er voor dat je Windows desktop en applicaties op ieder apparaat makkelijk kunt gebruiken, op een veilige manier en met hoge snelheid. Wil jij ook graag gebruik maken van deze ideale oplossing? Schakel IT-Concern in! Wij werken intensief met onze partners samen, zodat wij voor iedere situatie een passende oplossing kunnen bieden.

Desktop- en applicatievirtualisatie

Naast XenApp en XenDesktop maken wij ook gebruik van andere producten van Citrix. Zo kunnen wij optimaal jouw bedrijfsdoelstelling ondersteunen. Voor virtualisatie van de servers en desktops is er Citrix XenServer. XenServer is een gratis hypervisor die geavanceerde features biedt. Dit maakt XenServer een zeer aantrekkelijke en kosteneffectieve hypervisor voor virtuele desktops en het virtualiseren van servers. Virtuele desktops geven dezelfde ervaring als een gewone PC, maar dan overal en op ieder gewenst apparaat.

Om virtuele desktops veilig en toegankelijk te maken, of voor het gebruik van load balancing (het verdelen van werk tussen de verschillende servers), heeft Citrix NetScaler. NetScaler is een netwerk toepassing met zeer veel mogelijkheden en wordt veel gebruikt om interne servers en diensten veilig en efficiënt naar het internet te sturen.

Mobility, overal werken met mobiele apparaten

Mobiliteit is tegenwoordig een hot item. Steeds meer bedrijven werken met mobiele apparaten, zoals tablets en smartphones. Mobility is niet alleen het beheren van apparaten, maar ook het verbinden van medewerkers met het netwerk, het beschikbaar stellen van applicaties, data en zorgen dat deze op een veilige manier kunnen worden gebruikt.

Kortom, Citrix biedt een complete oplossing om uw medewerkers te laten werken; op ieder apparaat, met de juiste applicaties en data op een veilige manier. Op de productenpagina van Citrix vind je een volledig overzicht van de Citrix producten die wij succesvol inzetten voor onze klanten.