Consultancy en Projecten, in control!

 De ontwikkelingen in de ICT volgen elkaar razend snel op, en aan U en uw ICT medewerkers de taak nieuwe technieken zich eigen te maken en toe te passen.. IT-Concern kan u hierbij ondersteunen op het gebied van advies, maar ook in de project begeleiding van A naar B(eter) Wij beperken ons niet tot schrijven van rapporten met mooie verhalen, Nee, wij ontwerpen, implementeren, migreren en beheren nieuwe oplossingen die U en uw business verder helpt!

Een nieuwe strategie, een overname of een koerswijziging binnen uw bedrijf kunnen direct impact hebben op uw bestaande IT-landschap. Wij helpen u aanpassingen gecontroleerd door te voeren in uw het applicatielandschap en/of architectuur om zo weer maximaal uw business te ondersteunen!

Consultancy

Adviezen en ontwerpen worden door onze gecertificeerde architecten en consultants uitgewerkt en zorgen dat deze aansluiten bij uw wensen. In overleg met U of uw IT medewerkers wordt er een selectie gemaakt van producten die het maximale uit uw infrastructuur haalt. Geen onnodige plannen makerij maar een pragmatische aanpak. Na goedkeuring van de gekozen oplosrichting gaat onze Consultant, met of zonder ondersteuning van collega’s  of uw eigen IT organisatie, aan de slag om de implementatie uit te voeren. Door hun ervaring en certificering weten zij een perfecte mix te creëren van producten die het maximale haalt uit uw ICT systemen en uw organisatie.


Projectmanagement

Grote, multidiciplinaire, projecten op ICT gebied kunnen wij ondersteunen en begeleiden met onze Prince II gecertificeerde projectmanagers. Zo bent u verzekerd van een gestandaardiseerde aanpak, aansturing van de diverse (toe)leveranciers en het op tijd halen van Deadlines en Milestones. Alles ook weer op een pragmatische manier zonder het produceren van onnodige documenten en het houden van ellelange project overleggen. Het resultaat is een gecontroleerde migratie naar, of van, uw huidige ICT platform naar een nieuwe omgeving, en dat alles voor een concurrerende en efficiënte prijs!

Vraag vrijblijvend advies aan de ICT-specialisten uit Gorinchem 0183 511 456