Consultancy en Projecten, in control!

De ontwikkelingen in de IT volgen elkaar razend snel op. het is aan de IT-medewerkers de taak nieuwe technieken zich eigen te maken en toe te passen. IT-Concern kan hierbij ondersteunen op het gebied van advies, maar ook in de project begeleiding van A naar B(eter). Wij beperken ons niet tot schrijven van rapporten met mooie verhalen, nee; wij ontwerpen, implementeren, migreren en beheren nieuwe oplossingen die de business verder helpt!

Een nieuwe strategie, een overname of een koerswijziging binnen jouw bedrijf kan direct impact hebben op het bestaande IT-landschap. Wij helpen aanpassingen gecontroleerd door te voeren in het applicatielandschap en/of architectuur om zo weer maximaal jouw business te kunnen ondersteunen!

 

Consultancy

Adviezen en ontwerpen worden door onze gecertificeerde Consultants uitgewerkt en zorgen dat deze aansluiten bij jouw wensen. In overleg met jou, of één van jouw IT-medewerkers wordt er een selectie gemaakt van producten die het maximale uit jouw infrastructuur halen. Geen onnodige plannen makerij maar een pragmatische aanpak. Na goedkeuring van de gekozen oplosrichting gaat onze Consultant, met óf zonder ondersteuning van jouw IT-medewerkers de implementatie uit voeren. Door hun ervaring en certificering weten zij een perfecte mix te creëren van producten die het maximale haalt uit de IT-systemen en organisatie.

 

Projectmanagement

Grote, multidiciplinaire, projecten op IT-gebied kunnen wij ondersteunen en begeleiden met onze Prince II gecertificeerde projectmanagers. Zo ben jij verzekerd van een gestandaardiseerde aanpak, aansturing van diverse (toe)leveranciers en het op tijd halen van de ‘Deadlines and Milestones’. Dit alles wordt ook gedaan op dezelfde pragmatische aanpak zonder het produceren van onnodige documenten en het houden van lange project overleggen. Het resultaat is een gecontroleerde migratie van uw huidige ICT platform naar een nieuwe omgeving, en dat alles voor een concurrerende en efficiënte prijs!