Creëer uw Private Cloud met Dell

IT-Concern bezit als strategisch partner van Dell de laatste certificeringen voor onder andere netwerk- en opslag oplossingen. Dell levert betrouwbare hardware van de beste kwaliteit, die u zal helpen uw bedrijfsdoelstellingen te behalen. Van robuuste PowerEdge servers waarmee geavanceerde virtualisatie platformen geïnstalleerd worden, tot geavanceerde Equallogic opslagsystemen die uw bedrijfsgegevens veilig op kunnen slaan. Tevens zijn de PowerConnect netwerkcomponenten van Dell uitstekend in staat om de kern van uw bedrijfsnetwerk te vormen.

Dell Servers

Op zoek naar krachtige en bedrijfszekere servers voor uw netwerkdiensten of private cloud? IT-Concern heeft jarenlange ervaringen met Dell servers en garandeert u de beste kwaliteit. Bij Dell kunt u overigens rekenen op zeer goede support als het gaat om hardware. Ook profiteert u uiteraard van de laatste technologische ontwikkelingen. Daardoor heeft u betrouwbare prestaties tegen een scherpe prijs. IT-Concern zet Dell tevens in voor specifieke servertoepassingen. Voor klanten met bijvoorbeeld virtuele desktops en zware grafische toepassingen, leveren wij Dell servers met NVidia Grid kaarten. Hiermee worden zeer hoge grafische prestaties geleverd in virtuele desktops. Maar ook de nieuwe FX2 lijn, chassis met modulaire servers en storage, garanderen maximale performance voor uw virtualisatie platform of hyper-converged ICT-infrastructuur.


Dell Storage

Voor server virtualisatie maakt IT-Concern gebruik van Dell Equallogic storage. Dell Equallogic storage is eenvoudig op te bouwen, uit te breiden en zeer robuust. Door de ingebouwde intelligentie is weinig handmatige configuratie nodig en krijgt u altijd de optimale prestaties. Hot data (data die vaak wordt geraadpleegd) wordt automatisch verplaatst naar snelle disks, cold data (data die slechts sporadisch wordt geraadpleegd) naar minder snelle / goedkopere disks. Alle componenten zijn dubbel uitgevoerd zodat uw continuïteit gegarandeerd is. Dell Equallogic is eenvoudig uit te breiden door de modulaire opbouw en heeft ingebouwde storage-replicatie en disaster recovery. Door het bijplaatsen van een extra opslag systeem (een zogenaamde ‘cabinet’) vergroot u niet alleen uw opslagcapaciteit, maar wordt ook de I/O-capaciteit vergroot door de extra controllers die in ieder apparaat zitten. Zo bent u altijd zeker van het behoud van uw waardevolle data.

Werkplekken van Dell

Of het nu gaat om desktops, laptop, tablets of thin-clients, Dell heeft voor alles een passende oplossing. De hardware en ondersteuning is wat je van een A-merk mag verwachten, snel, adequaat en betrouwbaar. Daarnaast hanteren ze een goede prijs kwaliteit verhouding voor de producten en omdat IT-Concern een Certified Partner is, en wij veel hardware afnemen kunnen wij scherp voor u inkopen! Voor meer en uitgebreide info over hun producten verwijzen wij u graag naar de Dell site, maar u knut natuurlijk ook contact opnemen met onze technische adviseurs die u graag van dienst zijn.