Kennis te kort?

Geen nood, je kunt bij IT-Concern gebruik maken van flexibele en specialistische kennis.

Flexibel

Soms zit je net een beetje te krap met het IT-personeel voor het uitvoeren van beheer- en projectwerkzaamheden, dan heb je een uitdaging! Het werk kenmerkt zich vaak in pieken en dalen en laat zich niet altijd precies plannen. Je hebt dan behoefte aan flexibele mensen die ook nog eens verstand van zaken hebben. Zeker als het gaat om kennis van implementaties en migraties in IT-oplossingen en het aansturen en managen van dergelijke projecten. Specifieke competenties zijn van groot belang voor het opvangen van de pieken en het uitvoeren van specifieke werkzaamheden. Bij IT-Concern kan je terecht voor het inhuren van de juiste capaciteit en kennis.


Kennis

Vaak is specifieke kennis van producten van groot belang voor de realisatie van een geïnitieerde IT-projecten. De medewerkers van IT-Concern hebben hun sporen verdient in de IT en hebben allemaal certificering statussen van onze grote partners. Je bent er dus van verzekerd dat onze medewerkers weten wat ze doen als ze worden ingehuurd om voor jou een klus te klaren. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden zien wij vaak dat er een stukje kennisoverdracht plaatsvindt naar jouw eigen medewerkers, dus een win win situatie voor beiden.

Meer weten?

Benieuwd naar de kennis, kunde en ervaring die IT-Concern biedt welke jij nodig hebt om bestaande of toekomstige IT-projecten tot een succesvol einde te kunnen brengen? Neem vooral contact met ons op sales@it-concern.nl, of bel ons op: 0183 511 456