F-Secure – dataveiligheid op het hoogste niveau

Uw organisatie beschermen tegen cyberaanvallen kan door middel van diverse beveiligingsoplossingen. Maar wat voor soort beveiliging heeft u nodig?
Of het nu gaat om de beste endpoint bescherming, strategieën voor cybersecurity of incidentrespons, F-Secure biedt een oplossing voor al uw beveiligingsbehoeften.
De reden dat IT-Concern diensten aanbiedt op basis van F-Secure producten is niet alleen gestoeld op testresultaten die te lezen zijn in de media, maar vooral op onze eigen ervaringen. Ook IT-Concern gebruikt F-Secure producten om haar e-mail en bedrijfsdata te beschermen.

Als partner heeft IT-Concern een goede relatie met F-Secure en is betrokken bij de productontwikkeling. IT-Concern ontzorgt al jaren lang bedrijven door middel van F-Secure producten. Bent u ook benieuwd naar wat IT-Concern met behulp van F-secure voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Een greep uit de producten van F-Secure

Endpoint bescherming

De pijler van cybersecurity is ‘’endpoint bescherming’’. F-secure biedt bescherming voor uw devices: laptops, computers, tablets, servers en smartphones. F-Secure noemt die product “Protection Service for Business” en dit is een uitgebreide softwareoplossing voor endpoint bescherming. Deze oplossing biedt een antwoord op uitdagende zakelijke beveiligingsvraagstukken, maar vergt geen noemenswaardige beheer- of onderhoudsinspanning. Protection Service for Business beschermt al uw apparaten tegen alle mogelijke bedreigingen, van ransomware tot datalekken. De oplossing biedt bescherming voor Mac- en Windows-computers, smartphones met iOS en Android, en diverse serverplatforms. Meer weten hierover? Op de F-secure website staat meer informatie hierover en ook een informatieve video. En neem vrijblijvend contact met IT-Concern op over onze dienstverlening rondom dit product.

Managed detection and respons

Stel u heeft momenteel al anti-virus software merk “x” aangeschaft. Maar heeft u al een manier om inzicht te krijgen in uw bedrijfsbrede beveiliging, compleet met contextuele informatie? Ongeacht van welke leverancier u nu anti-virus software heeft, bovenop die anti-virus software biedt F-Secure u het product “Rapid Detection & Response“. Dit is een brancheleidende endpoint detection and response (EDR)-oplossing. De functionaliteit voor het automatisch opsporen van bedreigingen stelt uw IT-afdeling of IT-Concern in staat om gerichte aanvallen snel en efficiënt te detecteren en blokkeren. Op de F-secure website staat meer informatie hierover en ook een informatieve video. En neem vrijblijvend contact met IT-Concern op over onze dienstverlening rondom dit product.

Vulnerability management

Met vulnerability management kunt u beveiligingskosten terugdringen. Preventieve maatregelen treffen is minder kostbaar dan het herstellen van een beveiligingsincident. De oplossing van F-Secure hiervoor heet “Radar“. F-Secure Radar is een kant-en-klare oplossing voor het vinden en verhelpen van kwetsbaarheden. Hiermee kunt u cyberbedreigingen binnen en buiten uw bedrijfsnetwerk identificeren, beveiligingsrisico’s rapporteren en voldoen aan huidige en toekomstige richtlijnen, zoals de PCI DDS en GDPR. Radar maakt u ook attent op schaduw-IT. Zo krijgt u zicht op uw volledige aanvalsoppervlak en kunt u kritieke beveiligingslekken dichten voordat cybercriminelen die misbruiken. En door gebruik te maken van de cloud-services van Radar kunt u de kosten nog verder reduceren. Op de F-secure website staat meer informatie hierover en ook een informatieve video. En neem vrijblijvend contact met IT-Concern op over onze dienstverlening rondom dit product.