F-Secure – dataveiligheid op het hoogste niveau

Het beschermen van jouw organisatie tegen cyberaanvallen kan door middel van diverse beveiligingsoplossingen, maar wat voor soort beveiliging heb je nodig?
Of het nu gaat om de beste endpoint bescherming, strategieën voor cybersecurity of incidentrespons, F-Secure biedt een oplossing voor al je beveiligingsbehoeften.
De reden dat IT-Concern diensten aanbiedt op basis van F-Secure producten is niet alleen gestoeld op testresultaten die te lezen zijn in de media, maar vooral op onze eigen ervaringen. Ook IT-Concern gebruikt F-Secure producten om haar e-mail en bedrijfsdata te beschermen.

Als partner heeft IT-Concern een goede relatie met F-Secure en is betrokken bij de productontwikkeling. IT-Concern ontzorgt al jaren lang bedrijven door middel van F-Secure producten. Ben jij ook benieuwd naar wat IT-Concern met behulp van F-secure voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Een greep uit de producten van F-Secure

Endpoint bescherming

De pijler van cybersecurity is ‘’endpoint bescherming’’. F-secure biedt bescherming voor al jouw devices: laptops, computers, tablets, servers en smartphones. F-Secure noemt dit product “Protection Service for Business“. Dit is een uitgebreide softwareoplossing voor endpoint bescherming. Deze oplossing biedt een antwoord op uitdagende zakelijke beveiligingsvraagstukken, maar vergt geen noemenswaardige beheer- of onderhoudsinspanning. Protection Service for Business beschermt al je apparaten tegen alle mogelijke bedreigingen, van ransomware tot datalekken. De oplossing biedt bescherming voor Mac- en Windows-computers, smartphones met iOS, Android en diverse serverplatforms. Meer weten hierover? Op de F-secure website staat meer informatie en ook een informatieve video.

Managed detection and respons

Stel je hebt momenteel al het anti-virus programma “x” aangeschaft. Heb je dan eigenlijk al een manier om inzicht te krijgen in uw bedrijfsbrede beveiliging, compleet met contextuele informatie? Ongeacht van welke leverancier je nu anti-virus software hebt, bovenop die anti-virus software biedt F-Secure het product “Rapid Detection & Response“. Dit is een brancheleidende endpoint detection and response (EDR)-oplossing. De functionaliteit voor het automatisch opsporen van bedreigingen stelt jouw IT-afdeling of IT-Concern in staat om gerichte aanvallen snel en efficiënt te detecteren en blokkeren. Op de F-secure website staat meer informatie hierover en ook een informatieve video.

Vulnerability management

Met vulnerability management kun je beveiligingskosten terugdringen. Preventieve maatregelen treffen is minder kostbaar dan het herstellen van een beveiligingsincident. De oplossing van F-Secure hiervoor heet “Radar“. F-Secure Radar is een kant-en-klare oplossing voor het vinden en verhelpen van kwetsbaarheden. Hiermee kun je cyberbedreigingen binnen en buiten het bedrijfsnetwerk identificeren, beveiligingsrisico’s rapporteren en voldoen aan huidige en toekomstige richtlijnen (zoals de PCI DDS en GDPR). Radar maakt je ook attent op schaduw-IT. Zo krijg je zicht op het volledige aanvalsoppervlak en kun je kritieke beveiligingslekken dichten voordat cybercriminelen die misbruiken. En door gebruik te maken van de cloud-services van Radar kun je de kosten nog verder reduceren. Op de F-secure website staat meer informatie over Radar samen met een informatieve video. Neem vrijblijvend contact met ons op over onze dienstverlening rondom dit product!