IT-Concern uitgelicht!

IT-Concern is een Microsoft en Citrix gecertificeerd technologie bedrijf, wat middels de laatste technologieën ICT infrastructuren adviseert, migreert, upgrade en beheerd. Door jarenlange ervaring en diepgaande kennis van onze medewerkers bent u gegarandeerd van een, volgens de laatste technologische standaarden, ingerichte ICT infrastructuur.

IT-Concern staat garant voor ICT-infrastructuren die uw business ondersteunt, voldoet aan uw verwachting, flexibel is en eenvoudig zelf of door IT-Concern is te beheren. Onze “no nonsens” mentaliteit draagt zorg voor een zorgeloze transformatie van uw ICT naar een hoger niveau, geen “nice to have” maar toegespitst op uw wensen en eisen.

Consultancy & Projecten

IT-Concern staat voor kwaliteit. Dat komt tot uiting in een nauwe betrokkenheid van onze consultants en (project)management tijdens de uitvoering van een project. Adviezen over de gekozen inrichting worden in samenwerking met onze klanten genomen. Onze consultants kunnen in projectvoorbereidingen nauwgezet advies geven over de technische mogelijkheden van de producten en welke keuzen tot het beste resultaat zullen leiden. Doordat onze professionals vanaf moment A zijn betrokken bij een klant en vaak in gezamenlijkheid het project bepalen, is de succesfactor van projecten geborgd. Tijdens de uitvoering van multidisciplinaire projecten wordt er door IT-Concern gebruik gemaakt van projectmanagement, het is dan ook een middel niet een doel! Standaardisatie is een onderdeel van vele projecten, maar als dit niet resulteert in de door de klant gewenste oplossing zal daarin, in overleg, een andere koers worden gekozen. IT-Concern levert dan ook altijd gestandaardiseerde maatwerk projecten.

IT-Beheer diensten

Als u zelf niet de kennis heeft of de capaciteit om uw ICT-infrastructuur te beheren biedt IT-Concern u proactieve beheerdiensten. Onze professionals staan, indien gewenst 7 x 24, gereed om uw ICT-infrastructuur optimaal te laten werken. Dit kan zowel op afstand gebeuren maar ook on-site ondersteuning is hierbij mogelijk.

Vanuit onze locatie in Gorinchem kan IT-Concern haar klanten middels geavanceerde tools uw ICT investering tot op ieder gewenst niveau monitoren. Afwijking in gedrag van systemen worden direct door onze mensen opgemerkt en een gepaste actie op ondernomen. Dat is de kern van proactief beheer, signaleren en daar waar nodig verhelpen voordat calamiteiten ontstaan. Wij doen beheer op basis van de door u gewenste vorm, van full service Servicedesk diensten tot maandelijks onderhoud op basis van zogeheten “strippenkaarten”, maar altijd met de zelfde vertrouwde kwaliteit.

Cloud diensten

Ook op het gebied van Clouddiensten is IT-Concern al jaren actief. Het adviseren, bouwen, migreren en onderhouden van complexe gevirtualiseerde ICT omgevingen bij onze klanten (Private Cloud) is tenslotte onze corebusiness. Maar daarnaast biedt IT-Concern haar klanten mogelijkheden gebruik te maken van door IT-Concern zelf beheerde Cloud diensten zoals Cloud-Back-up, Cloud Control, Cloud Desktop.

Deze Cloud diensten dragen bij aan een verbeterde beschikbaarheid van de ICT infrastructuren die veelal nog on-premise (op locatie) van de klant draaien. De genoemde producten worden derhalve dan ook vaak in de mix ingezet, bijv. voor het realiseren van een uitwijk omgeving of om alleen al veilig te stellen van de off-site back-up. Maar ook het beschikbaar stellen van hosted werkplekken (Workspace2Go) i.c.m. uw public Cloud-diensten behoort tot de mogelijkheden. Dit is slechts een klein deel van de flexibele Cloud oplossingen van IT-Concern.

Mobiliteit

Mobiliteit is een belangrijk onderwerp waar onze klanten meer en meer om vragen. Daarom heeft IT-Concern een betrouwbare combinatie hebben gemaakt van producten die onze klanten veilige en betrouwbare mobiliteit bieden. Binnen deze oplossing heeft IT-Concern ook gezorgd voor de beveiliging van uw bedrijfsinformatie die door mobiliteit van gebruikers moet worden beschermd.

De juiste mix van gebruikte technieken zal voor u leiden tot een betrouwbare en veilige oplossing om aan de wens van uw medewerkers te kunnen voldoen. Daarnaast stelt het u in staat de medewerkers efficiëntie en effectiviteit te verhogen zonder risico voor uw bedrijf. IT-Concern heeft hier een ruime ervaring in omdat we dit binnen onze eigen omgeving ook hebben toegepast en onderdeel vormen van onze flexibele ICT-infrastructuur.

Kwaliteit

IT-Concern is aangesloten bij de brancheorganisatie voor IT-bedrijven in Nederland, Nederland ICT. Nederland ICT is de belangenbehartiger en vertegenwoordiger van de Nederlandse ICT-sector en ons lidmaatschap van deze brancheorganisatie weerspiegelt onze toewijding om marktconformiteit en kwaliteit. Al onze diensten worden dan ook onder de door Nederland ICT leveringsvoorwaarden geleverd, dat geeft zekerheid en een gerust gevoel voor onze klanten.

Marktsegmenten

IT-Concern heeft een ruime ervaring in een veelheid van marktsegmenten en beperkt zich daarom niet tot specifieke sectoren. Onze specialisten hebben hun sporen verdient in diverse segmenten van de ICT markt, van MKB klanten met 10 werkplekken tot internationale grootzakelijke omgevingen met veel duizenden werkplekken.