Het nieuwe bellen

Telefoneren is een middel wat nog lang zal blijven bestaan. Echter is de markt van telefonie de afgelopen tijd veranderd. Een Vast-Mobiele integratie, bellen via Microsoft Teams of met een zogeheten ‘Softphone applicatie’. Je kunt het je zo gek nog niet bedenken en je kan er al mee bellen. Wij snappen dat dit lastig is, want wat is nu de beste en meest efficiënte manier van communiceren? Wij helpen je met adviseren en kijken met een scherpe blik op de latente behoefte en komen samen met jouw wensen op de perfecte oplossing voor jouw bedrijf.

 

Vast-Mobiele integratie

Waarin een vast nummer vooral handig is bij receptionisten waar op het vaste nummer wordt in- of uitgebeld, is de switch naar een vast-mobiele integratie een veelvoorkomend begrip. Doordat je de vaste en mobiele telefonie over dezelfde centrale laat gaan, maak je het communiceren naar elkaar een stuk makkelijker. Hierbij is het voor (bijvoorbeeld) de receptioniste ook meteen te zien of je in gesprek bent op je mobiel, of vaste telefoon. Dit alles gewoon op dezelfde zichtbare BLF knop van je collega. Mocht je nog verder willen gaan, is er ook nog de Teams integratie.

 

Microsoft Teams

Waarin mobiele telefonie veel vertegenwoordigd is, kent Microsoft Teams pas een klein aandeel in actieve telefonie gebruikers voor de zakelijke markt. Het is echter wel een opkomend en veel belovend product om te gebruiken. Zo komen er geïntegreerde (derde) applicaties voor uit om het bellen via Teams meer overzicht en gemak te geven. Dit resulteert uiteindelijk weer in een efficiëntie verbetering omdat er minder tijd benodigd is om je collega te bellen waarvan je het nummer even niet uit je hoofd weet en je mobiel niet bij de hand hebt. Zakelijk gezien is het voordeel dat je gebruik maakt van één centrale tool voor al je communicatie. Dit simplificeerd de IT-infrastructuur en zorgt voor een snelle en efficiënte communicatie.

 

Binnen de opties van Vast-mobiele integratie en bellen via Microsoft Teams, zijn er een tal van opties. Als je wilt bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen, bespreek vooral je wensen uit en neem contact met ons op!