Managed Werkplek

Onbezorgd jouw werkplek laten beheren? Gebruik hiervoor onze ‘Managed Werkplek’ module in Managed IT. Wij zorgen voor de juiste (next gen) antivirus, je Microsoft 365 back-up, device inventaris en nog veel meer. Doordat de modules individueel aan- of uit te vinken zijn, maken we Managed Werkplek flexibel. Zo betaal je nooit voor diensten waar je geen behoefte aan hebt, of simpelweg niet gaat gebruiken.

 

Continuïteit

IT-Concern zal altijd voor continuïteit gaan. Eén van de belangijkste taken als IT-leverancier is het bewaken van jouw werkplek. Door onze strakke SLA’s zorgen wij dat jouw bedrijf bij calamiteiten snel weer online is. Onze servicedesk is ‘skilled’ en zal je in bijna alle gevallen direct kunnen helpen met een probleem, zodat jij als medewerker binnen een bedrijf in de korste tijd weer aan de slag kan met het werk wat voor jou belangrijk is.

 

Flexibiliteit

Wij komen het vaak tegen. IT bedrijven die een dienst aanbieden waarbij je ook betaalt voor onderdelen die je niet gebruikt. Het wordt standaardisatie genoemd en het zou uiteindelijk jou als bedrijf geld besparen omdat ze je sneller kunnen helpen. Dit klopt deels, maar waarom kunnen deze onderdelen niet uit de propositie? Wij houden het graag eerlijk en hebben om deze reden de Managed Werkplek modules geïntroduceerd. Zo bepaal jij zelf waar je wel of niet voor wilt betalen. Wij zorgen dat dit professioneel en helder in een overeenkomst wordt verwerkt, zodat je precies weet wat je van ons kan verwachten.

 

Efficiëntie

IT is een middel, geen noodzakelijk kwaad. Het is al heel lang bekend, maar veel mensen weten het nog niet. Door de juiste inzet van IT-middelen gaat de productiviteit van medewerkers omhoog en zal er tijd (en geld) bespaart worden. Wij helpen maar al te graag met deze efficiëntie slag en hebben daar ook de juiste IT-middelen voor beschikbaar.

 

Beveiliging

Het ontsluiten van een goede beveiliging is van essentieel belang. Wij hebben een brede vakkennis en zorgen met de juiste risicoanalyse voor een veilige Cloud omgeving (standaard middels gebruik van ‘Conditional Access’). Neem vooral contact met ons op als jij onze hulp kan gebruiken. We geven je graag advies.