Office 365 Back-up

Welke gegevens u ook hebt in de Cloud, Office 365 Cloud Back-up kan het beschermen. Ons 100% SaaS-platform houdt bedrijfskritieke e-mails, kalenders, sites, groepen, teams, projecten, bestanden en gesprekken beveiligd. Met onbeperkte, automatische back-up en overal opslag. Bovendien worden uw bestanden automatisch gekopieerd naar uw eigen beveiligde backup zone in de de Cloud. Keurig met behoudt van rechten en snel en gemakkelijk terug te vinden als dat nodig is.

 

 

Ondanks dat veel mensen denken mijn mail en documenten zitten veilig in de Cloud en worden keurig geback-uped die heeft het mis. Het bewaren van belangrijke bestanden en e-mail, en de bijbehorende versies, is nog steeds de verantwoordelijkheid van uzelf. Het is dan ook van groot belang dat u een goede back-up strategie heeft. Want als dataherstel nodig is kan dat erg duur zijn of zelfs onmogelijk!

Dus kies een juiste strategie en laat u voorlichten over de mogelijkheden met Office 365 Backup van IT-Concern. Meer weten over het product kijk dan op onderstaande link, meer weten over het back-uppen van uw bestanden in Office 365 bel IT-Concern.

Office 365 Cloud Back-up