Cloud backup voor MS Office 365 met AvePoint!

Uw business maakt data, dat is vanzelfsprekend. Veel mensen denken “mijn mail en documenten zitten veilig in de Cloud en worden keurig geback-uped“, maar die hebben het mis. Het bewaren van belangrijke bestanden en e-mail is de verantwoordelijkheid van uzelf. Het is dan ook van groot belang dat u een goede back-up strategie heeft. Dus stel uzelf de vraag, welke data u nog kunt benaderen na een ransomware aanval of het (per ongeluk) verwijderen door een (vertrekkende) collega. Dataherstel kan erg duur zijn of zelfs onmogelijk!

Welke Office 365 gegevens u ook hebt in de Cloud, Avepoint Cloud Backup kan het beschermen. Het AvePoint SaaS-platform houdt bedrijfskritieke e-mails, kalenders, sites, groepen, teams, projecten, bestanden en gesprekken veilig. Met onbeperkte, automatische back-up en overal opslag. Bovendien worden uw bestanden automatisch gekopieerd naar uw eigen beveiligde backup zone in de de Cloud. Keurig met behoudt van rechten en snel en gemakkelijk terug te vinden als dat nodig is.

 

 

 

IT-Concern werkt al jaren met AvePoint. Dit heeft niet alleen te maken met het feit dat het een buitengewoon goed product is maar ook omdat het goede banden heeft met Microsoft. Samen werken ze aan de toekomst als het gaat om back up oplossingen en daarbij zijn ze al meerdere jaren benoemd tot beste partner van het jaar door Microsoft!

Laat u door IT-Concern voorlichten over de mogelijkheden van AvePoint Cloud Back-up.