Daarom, RES Software

IT-Concern garandeert u een complete oplossing voor het virtualiseren van de werkplek, een lichte, compacte technologie waarmee IT-Concern uw werkplekken razendsnel en gemakkelijk beheert, automatiseert en beveiligt. IT-Concern gebruikt diverse RES producten en combineert deze op een dus danige manier zodat u profiteert van een goed beheerde en zeer flexibele IT-infrastructuur. Profiteer ook van deze oplossingen voor uw bedrijf!

RES Workspace Manager

RES Workspace Manager is een lichtgewicht platform waarmee u de digitale werkplek van elke gebruiker kunt beheren vanuit één overzichtelijke console. Veranderingen in de infrastructuur hebben geen effect meer op de digitale werkplek. Door het gebruik van RES Workspace Manager bieden wij u dynamische configuratie en beveiliging van applicaties, printers, persoonlijke instellingen en data voor uw centraal beheerde werkplekken. Dit zorgt voor optimale flexibiliteit.

RES Automation Manager

Met RES Automation Manager kunt u IT-services automatiseren die aan de werkplek van de gebruiker worden geleverd. Elke standaard IT-taak binnen uw hybride infrastructuur kan geautomatiseerd en beheerd worden. Het resultaat is dat de IT-afdeling tijd en werk bespaart. RES Automation Manager biedt meer dan 120 gebruiksvriendelijke geautomatiseerde taken, zodat het maken van scripts veilig, herhaalbaar en intelligent is.

RES Virtual Desktop Extender (VDX)

Ook biedt RES de Virtual Desktop Extender (VDX) aan om organisaties de unieke mogelijkheid te faciliteren om remote en virtuele desktops onmerkbaar uit te breiden. Dit uitbreiden gebeurt met applicaties die lokaal worden uitgevoerd door gebruik te maken van de rekenkracht, grafische mogelijkheden en randapparaten van de lokale computer. De applicaties worden bovendien naadloos samengevoegd in een remote- of virtuele desktop, naast externe applicaties, in een enkele desktop ervaring. Voor de gebruiker en voor u is dit de ideale oplossing.
Met VDX kunt u eindgebruikers een enkele werkomgeving aanbieden en tegelijkertijd de lokale computer resource optimaliseren per applicatie. Efficiënt werken is het resultaat!

RES Workspace Virtualization Suite

RES workspace virtualisatie stelt IT-afdelingen in staat om de belangrijkste elementen van de computerervaring van een gebruiker centraal te leveren, beheren en beveiligen. Dit is onafhankelijk van werkstijlen en de apparaten die worden gebruikt. Wanneer workspace management- en IT-automation technologieën worden gecombineerd kunt u een volledig geautomatiseerde IT-omgeving inrichten waar eindgebruikers zelf IT-diensten kunnen aanvragen. Deze diensten worden dan automatisch geleverd aan de eindgebruiker. Hier hoeft dan geen IT-professional als tussenpersoon bij te komen.

Meer te weten komen over hoe RES u kan helpen? Neem contact op met IT-Concern!