Daarom, Ivanti Software

IT-Concern garandeert een complete oplossing voor het virtualiseren van de werkplek. Een lichte, compacte technologie waarmee IT-Concern jouw werkplek razendsnel en gemakkelijk beheert, automatiseert en beveiligt. IT-Concern gebruikt diverse Ivanti producten en combineert deze op een dus danige manier zodat jij profiteert van een goed beheerde en zeer flexibele IT-infrastructuur.

Ivanti Workspace Control

Ivanti Workspace Control is een lichtgewicht platform waarmee je de digitale werkplek van elke gebruiker kunt beheren vanuit één overzichtelijke console. Veranderingen in de infrastructuur hebben geen effect meer op de digitale werkplek. Door het gebruik van Ivanti Workspace Control bieden wij jou dynamische configuraties, beveiliging van applicaties, printers, persoonlijke instellingen en data voor jouw centraal beheerde werkplekken. Dit zorgt voor optimale flexibiliteit.

Ivanti Automation

Met Ivanti Automation kun je IT-services automatiseren die aan de werkplek van de gebruiker worden geleverd. Elke standaard IT-taak binnen jouw hybride infrastructuur kan geautomatiseerd en beheerd worden. Het resultaat is dat de IT-afdeling tijd en werk bespaart. Ivanti Automation biedt meer dan 120 gebruiksvriendelijke geautomatiseerde taken, zodat het maken van scripts veilig, herhaalbaar en intelligent is.

Meer te weten komen over hoe Ivanti jou kan helpen? Neem contact op met IT-Concern!