Sales Representative (m/vr)

Voor onze klanten word jij hun primaire aanspreekpunt als het gaat om vragen over bestaande en nieuwe producten (hardware, software en support) en (Cloud) diensten. Daarnaast ben je ook enthousiast in het mede ontwikkelen van nieuwe commerciële activiteiten en het promoten daarvan via onze website. Hier hoort ook bij dat je je commerciële skills inzet om (koude) acquisitie te doen van nieuwe gekwalificeerde leads voor de verkoop van onze producten en diensten.

Al met al een uitdagende en afwisselende job!

Welke kennis en competenties moet je bezitten?

We verwachten een afgeronde MBO (+)/HBO commercieel opleiding met 1 tot 3 jaar ervaring. Je beschikt over een gezonde dosis nieuwsgierigheid op het gebied van ICT gerelateerde producten en vindt het leuk deze kennis je verder eigen te maken. Woorden als Microsoft(Cloud), Office 365, Citrix, Switches, Firewalls en Wi-Fi zijn je niet onbekend en je weet waarvoor deze producten voor dienen.
Aan de “zachte kant” verwachten we dat je een positieve instelling hebt en niet snel opgeeft. Je bent niet bang om de telefoon te pakken en met je communicatieve eigenschappen weet je onze klanten te woord te staan en te helpen bij hun beslissing.

Wat kun je van ons verwachten?

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden we je een sociaal bewogen bedrijf met een informeel karakter waar de ontwikkeling van en oog voor de medewerkers als zeer belangrijk wordt beschouwd.
De reeds bestaande klanten bevinden zich in de door ons gekozen marktsegmenten (MKB en Mid-Market). IT-Concern biedt je een uitdagende klus omdat de grote varieert van 5 tot 500 werkplekken, dus “never a dull moment”. Daarnaast hebben wij goed opgeleide collega’s , zowel commercieel als technische, die jou graag ondersteunen bij invulling van je nieuwe rol.

Heb je interesse?

Stuur ons een mail op werkenbij@it-concern.nl of neem direct contact op met IT-Concern op 0183-511456 en vraag naar Koos Manschot of Wiljan van ‘t Hof.