Security oplossingen

Security is een hot item en IT-Concern realiseert zich maar al te goed dat het werken in de Cloud en mobiliteit van medewerkers ook de gevaren met zich meebrengt. Daarom hebben wij gekozen voor de beste partijen op het gebied van beveiliging. Zowel tegen spam als ransomware, maar ook op het gebied van firewalls, ontsluiting van applicatie maar gebruikers, allemaal top producten op hun vlak.

Security Assessment

Dagelijks maakt u gebruik van Microsoft Office 365 producten, zoals Outlook, Teams en Excel. Maar weet u of uw security instellingen nog wel van deze tijd zijn? Wellicht loopt u een groot risico op verlies van uw bedrijfskritische data! IT-Concern is ervaren in het verbeteren van de veiligheid van diverse organisaties, een van die diensten is een Security Assessment. In onze Security Assessment gaan we samen met u in detail kijken naar de status van uw Microsoft Office 365 omgeving en geven we bruikbare tips rondom uw security beleid.

Een ervaren IT-Concern consultant zal dan bij u op locatie:

  • Intake & huidige situatie bespreken
  • Analyse doen van uw omgeving
  • Resultaten terugkoppelen

Neem contact op met IT-Concern voor een gratis kennismakingsgesprek.

Pen-testing

Waar ziiten de “zwakke” plekken in uw infrastructuur…? Om dat te weten te komen adviseren wij onze klanten een pen-test (penetratie test) uit te laten voeren. Tijdens deze test worden alle componenten die zich direct aan de buitenkant (aan het internet) van uw infrastructuur bevinden gecontroleerd op lekken. Voorafgaand aan de test wordt er uiteraard een scope voorgesteld en beschreven welke componenten onderdeel vormen van de test. Op basis van een pen-test zullen wij een plan opstellen hoe we uw infrastructuur veiliger kunnen maken. Onze Poolse partner (AVET), waar wij goede ervaringen mee hebben, is gecertificeerd om pen-testen uit te voeren en levert een pragmatisch document op wat als handleiding kan dienen voor uw veiligheidsbeleid.

Producten

Er zijn voor de beveiliging van uw data en ICT-infrastructuur vele producten en oplossingen beschikbaar, IT-Concern heeft daarin een aantal top producten als standaard aan haar portfolio toegevoegd:

Wilt u meer weten over wat onze diensten en producten voor u kunnen betekenen en waar ze helpen uw data en ICT-infrastructuur veilig te houden? Neem contact op met IT-Concern en we helpen u graag verder!