Security oplossingen

Security is momenteel een hot item en IT-Concern realiseert zich maar al te goed dat het werken in de Cloud en mobiliteit van medewerkers ook de gevaren met zich meebrengt. Daarom hebben wij gekozen voor de beste partijen op het gebied van beveiliging, zowel tegen spam als ransomware, maar ook op het gebied van firewalls, ontsluiting van applicatie maar gebruikers, allemaal top producten op hun vlak.

Pen-testing

Maar voor je begint moet je wel eerst weten wat je allemaal moet beschermen en waar de “zwakke” plekken zitten. Om dat te weten te komen adviseren wij onze klanten een pen-test (penetration test) uit te laten voeren.

Tijdens deze test worden alle componenten die zich direct aan de buitenkant (aan het Internet) van uw infrastructuur bevinden gecontroleerd op lekken. Voorafgeaand aan de test wordt er uiteraard een scope voorgesteld en beschreven welke componenten onderdeel vormen van de test. Op basis van een pen-test zullen wij een plan opstellen hoe we uw infrastructuur veiliger kunnen maken. Onze Poolse partner (AVET), waar wij goede ervaringen mee hebben, zijn gecertificeerd om pen-testen uit te voeren en leveren en pragmatisch een document op wat als handleiding kan dienen voor uw veiligheidsbeleid.

Producten

Er zijn voor de beveiliging van uw data en ICT-infrastructuur vele producten en oplossingen beschikbaar, IT-Concern heeft daarin een aantal top producten als standaard aan haar portfolio toegevoegd. de volgende partners gebruiken wij voor de

Wilt u meer weten over wat deze producten voor u kunnen betekenen en waar ze helpen uw data en ICT-infrastructuur veilig te houden neem contact op met IT-Concern en we helpen u graag verder.