Geen strategie zonder visie

Vanuit jouw primaire bedrijfsproces denken is ons startpunt. Op basis van onze kennis en ervaring leveren we maatwerkoplossingen die de knelpunten op IT-vlak wegnemen. Je krijgt als klant flexibele en innovatieve oplossingen die op industriestandaarden zijn gebaseerd en die zich reeds in alle marktsegmenten hebben bewezen. Klantspecifiek zonder opnieuw het wiel uit te vinden dus!

 

Een klantgerichte visie

Niet alleen voor, maar vooral met onze klanten IT-vernieuwingen en -verbeteringen doorvoeren is onze kernactiviteit. IT-Concern ziet het ontzorgen van de IT vanuit de bedrijfsvisie van onze klanten als haar verantwoordelijkheid. Your IT, Our Concern is daarom niet voor niets onze slogan.

Klantspecifiek maar toch standaard

Het implementeren van gestandaardiseerde oplossingen mag nooit een doel op zich zijn. Natuurlijk is het gebruik maken van standaarden een must, maar IT-Concern ontwikkelt en implementeert oplossingen die toegespitst zijn op de business van haar klanten. “Standaarden a la carte” dus.

 

Innovatief

De automatiseringswereld staat nooit stil en ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op. Hierop anticipeert IT-Concern door haar medewerkers doorlopend op te leiden. Daarnaast participeren onze medewerkers in B├Ętaprogramma’s van onze partners waardoor er telkens in een vroeg stadium ervaringen worden opgedaan met de nieuwste producten. Hierdoor blijft ons producten- en dienstenportfolio immer up-to-date.

 

Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Onze oplossingen zijn doorontwikkeld en hebben zich bewezen in de praktijk. Dit, in combinatie met onze jarenlange ervaringen, stelt ons in staat om scherp aan te bieden.