Werken bij IT-Concern

IT-Concern is een dynamisch en sociaal bedrijf waar de medewerkers echt staan voor het product dat ze leveren: State-of-the-art ICT-infrastructuren voor onze klanten. De klant is bij ons werkelijk koning. We verwachten daarom sterke technische en communicatieve eigenschappen van onze mensen. Onze medewerkers zijn “de” specialisten op het gebied van ICT-infrastructuren en Private & Public Cloud en richten zich hierbij op zowel Infrastructurele als Business Productivity oplossingen.

Hoofdgebieden waar onze medewerkers zich op richten zijn:

  • Cloud Based Computing
  • Virtualisatie
  • (Cloud) Security
  • Modern Workspace
  • Mobile Device Management
  • Microsoft Office 365, Teams en SharePoint online

Hierin zijn onze twee belangrijkste partners (Microsoft en Citrix) leidend en ontwikkelen onze medewerkers zich op deze specialisatiegebieden. Het bijhouden van kennis en certificering op deze producten is daarom een absolute must. Het samenwerken in projectteams staat bij ons centraal en legt tegelijk de basis voor kennisoverdracht en individuele ontwikkeling. Nauwe samenwerking met onze leveranciers is noodzakelijk; zij leveren ons ondersteuning en zorgen ervoor dat onze productkennis up-to-date blijft. Kortom: vind je het uitdagend om met de laatste technieken bezig zijn en lijkt het je leuk om bij toegewijde klanten zeer uitdagende opdrachten uit te voeren, reageer dan snel.

Acquisitie naar aanleidingen van onze vacatures is niet gewenst !

 

Cloud Infrastructuur Consultant (m/vr)

IT-Concern heeft een uitdagende functie voor een ervaren (Microsoft) Cloud Consultant beschikbaar, laat jij daar nu net naar op zoek zijn!? In die rol ben jij degene die onze klanten begeleid in de transitie naar de Cloud. Daarnaast adviseer, implementeer en configureer je de (Office 365) Cloud oplossing in overleg met de klant.
Nieuwsgierig geworden? Lees hier verder!

 

Stage: ICT Cloud Support Engineer (m/vr)

Zit je in de laatste fase van je ICT opleiding op het MBO/HBO? Wil je opgeleid worden tot ICT Cloud Support Engineer en daarna verder groeien? Leren van ervaren Microsoft en Citrix specialisten? Neem contact op met IT-Concern!
Heb je er zin in? Lees hier verder!