IT-beheer, zonder zorgen

De IT-Concern ‘Managed IT’ dienst, is de basis van al onze diensten die wij leveren aan onze klanten. Flexibiliteit, gemak, overzicht en structuur staat aan de basis van deze opzet. IT-Concern biedt standaard pakketten aan waarin wij volledig ontzorgen middels het inzetten van de juiste (software) producten en het toepassen van proactief beheer en services van apparatuur.

Ook investeringen zijn verleden tijd. Met ‘Managed IT’ betaal je maandelijks en flexibel voor de aantallen die jij nodig hebt. Zo zijn de kosten voorspelbaar en zijn zorgen om onvoorziene IT kosten opgelost.

Managed IT is opgebouwd uit 5 segmenten. Onder deze segmenten zitten een aantal add-ons, welke wij kunnen inzetten om de dienstverlening uit te breiden met andere producten en diensten. Zo zijn we flexibel en betaal je alleen voor de continuïteit en beschikbaarheid die jij nodig hebt:

 

Managed Werkplek

Onbezorgd jouw werkplek laten beheren? Gebruik hiervoor onze ‘Managed Werkplek’ module. Wij zorgen voor de juiste (next gen) antivirus, je Microsoft 365 back-up, device inventaris en nog veel meer. Doordat de modules individueel aan- of uit te vinken zijn, maken we Managed Werkplek flexibel. Zo betaal je nooit voor diensten waar je geen behoefte aan hebt, of simpelweg niet zal gaan gebruiken.

Indien je kiest voor een support abonnement op basis van een vaste SLA (Service Level Agreement), rekenen wij een vast bedrag per maand per gebruiker voor het beheren van de IT-infrastructuur. In deze contractvorm staan geen harde afspraken anders dan de standaard SLA overeenkomst, maar uiteraard doen wij er alles aan om de continuïteit van jouw IT-infrastructuur zo goed mogelijk te waarborgen.

 

Managed Telefonie

Telefoneren is een middel wat nog lang zal blijven bestaan. Echter is de markt van telefonie de afgelopen tijd veranderd. Een Vast-Mobiele integratie, bellen via Microsoft Teams of met een zogeheten ‘Softphone applicatie’. IT-Concern biedt deze diensten allemaal aan. Wij helpen je met adviseren en kijken met een scherpe blik op de latente behoefte en komen samen met jouw wensen op de perfecte oplossing voor jouw bedrijf.

 

Managed Server

Het onderdeel wat zorgt draagt voor de continuïteit van de gehele infrastructuur van een organisatie. Het vormt dan ook een essentieel onderdeel in het Managed IT portfolio.
Of het nu gaat om het beheer van fysieke of virtuele servers, zoals een virtualisatie in VMWare of Hyper-V; het moet gewoon werken. Wij staat klaar om met een vaste set aan SLA’s jouw server omgeving met de juiste mankracht te voorzien van veiligheid en continuïteit.

 

Managed Security

Heb jij beveiliging hoog in het vaandel staan? Voor als onze standaard beveiliging niet goed genoeg is, bieden we hier ook nog een aparte dienst voor aan. De Security add-on van Managed-IT laat pas echt zien wat beveiliging is. Door gebruik te maken van het Microsoft Sentinel platform, hebben wij deze cloud SIEM-oplossing (Security Information Event Management) in onze Managed IT diensten geïmplementeerd en zorgen we ervoor dat alle beveiligingsmeldingen verzameld en geanalyseerd worden op één plek.

Door gebruik te maken van Microsoft Defender for Cloud Apps trekken we de geïntegreerde beveiligingsmogelijkheden die Microsoft biedt voor accounts, end-points, applicaties, e-mail, IoT, infrastructuur en cloudplatform naar een hoger niveau. Defender for Cloud Apps helpt inzicht te krijgen in de geïmplementeerde cloud-apps, shadow-IT te ontdekken en gevoelige informatie te beschermen. Het biedt bescherming tegen cyberbedreigingen, beoordeelt compliance en beheert de beveiling in de Cloud.